Demirspor Avrupa Kupalarında!

Bugün Türkiye Kupası’nın finalinde Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda karşılaştı.

Ziraat Bankası’nın sponsorluğunda düzenlenen 61. Türkiye Kupası, Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda yapılan final maçında Fenerbahçe karşılaşmayı 2-0 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Karşılaşma golle başladı. İlk dakikada Batshuayi’nin golü ile Fenerbahçe öne geçti. 30. dakikada yine Batshuayi’nin ayağından Fenerbahçe 2-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla geçti. Çok gol pozisyonun yaşanmadığı ikinci yarıda da gol çıkmayınca, karşılaşma ilk yarıda atılan iki golle Fenerbahçe'nin lehine sonuçlandı.

Bu sonucun ardından Adana Demirspor 83 yıllık geçmişinde ilk defa gelecek sezon Avrupa Kupalarında temsil edilme hakkı kazandı. Avrupa Konfederasyon Kupası’nda ülkemizi temsil edecek Adana Demirspor temmuz ayının sonuna doğru yapılacak 2. tur maçları ile Avrupa mücadelesine başlayacak.

Yorumlar

Bekle bizi Avrupa, ADS geliyor
FB resmen ter idmanı yaptı zaten böyle olacağını yazmıştık..Başkan doğuştan şanslı bir insan..Şimdi top kendisinde..Bakalım gereğini yapıp laubali-aidiyet duygusu olmayan-diğer arkadaşlarının emeklerini çöp edenlerle yollarını ayıracak mı??..Transfer daha sonra..

Yeni yorum ekle