Yine hüsran, yine hüsran

TFF 1. Ligin 5. hftasında Adana Demirspor deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı Balıkesirspor 4-2 kazandı.

Her iki takım karşılaşmaya şu 11’leri ile çıktı.

Adana Demirspor ; Emrullah Şalk, Göksu Alhas, Oğuzhan Berber, Nikola Raspopovic, Serkan Yanık, Mehmet Taş, Mustafa Durak, Sercan Kaya, Berkay Samancı, Mickael Pote ve Waldison

Yedekler ; Zülküf Özer, Anıl Sarak, Onur Akbay, Servan Taştan, Ozan İpek, Khaled Kharroubi ve Tevfik Köse   

Balıkesirspor ; Vukoviç, Okan, Bülent, Tglumac, Oğuz, İshak, Eray, Foxi, Bekamenga, Burak Çalık ve Ndongala

Adana Demirspor’un mutlak 3 puan parolası ile çıktığı karşılaşmada karşılaşmanın ilk ciddi atağı Balıkesir adına gol oldu. 5. dakikada Balıkesir’in sağ kanadımızdan getirdiği topu N’Dongala düzgün bir vuruşla ağlarımıza gönderdi.

Golden sonra devre arasına kadar hiçbir gol pozisyonu yaşamadık dersek yeridir. Adana Demirspor, sol kanadından Waldison’la ceza alanı içine top getirmeye çalışsa da Balıkesirspor’lu defans adamları topun Pote ile buluşmasına izin vermedi.

İlk yarı boyunca Adana Demirspor’un rakip kaleyi bulan sadece bir şutu oldu. Grbic’in yerine kadroya alınan Mustafa Durak etkisiz kalırken Adana Demirspor sol kanadından getirdiği toplarla tehlike yaratmaya çalışsa da ilk yarı Balıkesir’in 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

İkinci yarıda Adana Demirspor’dan daha baskılı bir oyun bekleyenler bir kez daha yanıldı. İkinci yarıda orta saha mücadelesi şeklinde başlarken, Balıkesirspor özellikle kazandığı duran toplarla kalemizde etkili olmaya başladı. Bu baskı 64. dakikada karşılık buldu ve bu dakikada Bekamenga’nın golü ile Balıkesir iki farklı galibiyete ulaştı 2-0.

Bu golün ardından da toparlanamayan Adana Demirspor yaklaşık 10 dakika sonra Foxi’nin ayağından kalesinde 3. golü görmesine rağmen, hemen iki dakika sonra bu gole Pote ile karşılık verdi 3-1.

Karşılaşmanın 81. dakikasında Balıkesirspor'un son golü yine Bekamenga'nın ayağından geldi. Uzatma dakikalarında Adana Demirspor'un Tevfik Köse ile attığı gol ise karşılaşmanın skorunu belirledi. Karşılaşma da Adana Demirspor’un 4-2 mağlubiyeti ile sona erdi.

Teknik direktörü olmadan sahaya çıkan Balıkesirspor, oldukça büyük beklentilerimiz olan bir karşılaşmada bizi eli boş uğurladı.

 

Yorumlar

Yönetim istifa !
Artık demirsporun maçı olduğunda heyecanlanmıyorum yemin ederim ne hale geldik gerçekten yine hüsran yine hüsran. Zar zor 6 puan aldiydik yarısını sildiler dayı demirsporu bu hale kim veya kimler getirdiyse artık allahlarindan bulsunlar yeter artık biz çocuğumuza hangi güzel anımızı anlatacağız demirsporla ilgili? Bu taraftar bunlari mi hakediyor elinizi vicdanınıza koyun da düşünün kimse bu armadan bu takımdan daha önemli daha büyük değildir ilk öncelik her zaman şanlı armamiz olmalı
Haylilerimizden ve takımımızdan elini çek waldisonu da al şehri terk et Erkan sözeri
Berkay.serkan yanık.waldison.tevfik.servan.mustafa.gbric .wederson. bu adamların transferi yapılirken bu kadro küme düşer sedat sozlu ne yapmaya çalışıyon demirspora ihanet ediyon diye bas bas buralardan bağırdiğımızda burdakı şaklaban taraftarlar sedat sozlüye ve alınan 3. Lig ayarındaki futbolcuları yere göğe sıgdiramıyorlardı...alın size sedat sözlü ve ceyhanlılardan oluşan saz ekibi takımı 2. Lige götürüyor...
Maçlara boykot.. Gitmem takım düzelene kadar.. Hiç bu kadar heyecansız baslamamıştım sezona.. Gitmeyin..
Bugün Hocasız ve maddi sorunlar ile boğuşan Balıkesir'den 4 gol yedik ve aklınız başınıza mı geldi? Geç kaldınız beyler,geçen yıl Osman Özköylü haksızca ve takım şampiyonluğa giderken gönderildiğinde masaya yumruğu vuracaktınız,şimdi bağırmanın bir anlamı yok.Erkan Sözeri geldiği gün yazdım,bu adamın olayı defansif bekleyip kontra ile gol aramak,yüksek profil takımlarda başaramaz ama anlatamadık. Şimdi kimi getireceksiniz?Engin İpekeoğlu'nun Erkan Sözeri'den farkı yok,geçen yıl ki tesadüfe şampiyonluğa kanılmasın. Reha Erginer olabilir,biraz zorlanırız ama bu sene zaten kafaya oynaması zor bu toplama takımın.
TARAFTARLAR OLARAK BU TAKIMIN SAHİBİ BİZİZ DİYORUZ BU KÖTÜ GİDİŞİN HESABINI HOCADAN VE TOPÇULARDAN DAHA SONRADAN DA BAŞKANDAN SORULMASA GEREK YOKSA BU HÜSRAN DEVAM EDER ALKIŞLAMAKLA BU İŞ OLMAZ
Hoca da başkan da iyi ama. Kadro yanlış dwmirsporda oynayamayacak çok oyuncu var takımda.sonuc normal. Başkanı çok severim ama bir eleştirim olacak: biz en fazla transfer yasağı gelir diye düşündük diyor. Bende başkana soruyorum bu kadroyla bırak bir yılı devre arasına kadar 3 ay nasıl geçecek?
Yorum yapılmaz! susmak en büyük erdemdir bu sahatten sonra(?)
Her şey Ahmet Cinle Başladı Ahmet Cin ile devam ediyor. Ya bu Ahmet Cin Sedat Sözlüyü yiyeycek, yada Sedat Sözlü bu Ahmet Cini yiyelecek., olmadı her ikisi bir olup Adanademirsporu yiyecek.. Stadlarda gerilim artacak, hakemler bazı takımları biçecek, taraftar şişecek, çılğınlığı sokaklara taşıyacak, Maçlar naklen yayınlanmıyor taraftar doğruları görmüyor, TFF ve Yıldırım Demiröreninin toplumsal bir projesi olduğunu düşünüyorum.
Erkan bey egosunu tatmin etmek için gitsin amatör bir takım çalıştırsın. Burası ona büyükgeldi.takım zaten çok kötü.birde Erkan beyin oyunculara söz geçirme derdiyle uğraşıyoruz. Başkan sende bu durumun sorumlususun. Yazıklar olsun.1 sene daha gitti.bari Ercan hocayı getirinde takım ligde kalsın.
pasoligimi sezonbaşı kırdım yazdgmda bolca eksi almştım demiştmki ilk 4-5 haftayı bekleyin niye kırdgmı anlarsınız diye yazmştım görünen köy kılavu istemez
biz bu takımı başarılı diye sevmedik ki , sen niye sevdandan takım kötü diye vazgeçiyorsun ? Stada gider tepkini orada belli edersin , ben Kadirli'den geliyorum 2 haftaya 1 işsizim güçsüzüm , *m bulmuş kıllısını arıyo derler ya o hesap passolig kırıyosunuz habre ! Kırın *koyim kırın
sevdamdan niye vazgecim kardeş bu yılki kadro oluşum dandik ben görüyorum snde gör
u21 takımı kadirlisporla hazırlık maçı yapmaya geldi , gittim tek başıma formamı giydim atkımı aldım , kadro dandik olabilir dostum biz kadroyu , hocayı , topçuyu desteklemiyoruz ki armayı destekliyoruz , rahmetli babamdan emanet bana demirspor arması ...
Geçen yıl Şanlı Urfanın durumuna düşeceğiz arkadaşlar, 18 futbolcçu gönderip 20 futbolcu tranfers edeceğis ne bulursak, kiralık olsun, satlık olsun yeterki takım kümede tutulsun, düşüren adam olmamak için izlenen yol bu olacak, şablon aynı, geçen yılki urfaspor .
Hiç bir şey bilmiyorsanız oynatın samsunda oynayan semih ı berat ı berk i hasanı diğerlerini inanın daha iyi olur
Hiç bir şey bilmiyorsanız oynatın samsunda oynayan semih ı berat ı berk i hasanı diğerlerini inanın daha iyi olur
Belediye güdümlü kartvizitçi başkan yöneticiler siz bu işi bilmiyorsunuz. Siz daha store gelirlerini kulübe kazandıramadiniz. Kulübün her tarafı çıkar grupları sırtlanlar tarafından sarılmış, taraftar lisanslı ürün alıp kulübe destek olduğunu zannediyor o paralar birilerinin cebine giriyor, yönetim biliyor 3 maymunu oynuyor.
ya bırakın dövünmeyi maç çok iddalıydı anlasanıza, kulüpte para nanay Balıkesir tarihinde kime kaç kere 4 atmış ag
beyler tamam ciğerimiz pare pare ama takımı yalnz bırakmak maça gitmemek rakiplerin ekmeğine yağ sürer bu lige bile zorla geldik unutmayın ne dandik deplasmanlar yaptgmızı tribünsüz sahalarda oynadgmızı bizler tribüne gidelim görevimizi yapalım urfa da guclu takım demirsporumzuu yalnz bırakmayalım ama tabiki yönetim hoca ve Ahmet cingöz şeytan üçgeninden kurtulmak şart
Bu kulüp ya belediyelerin elinde kapanıp yok olup gidecek yada sabancılara teslim edilecek başka bi yolu yok bunun

Yeni yorum ekle