Şimşek’te yüzler gülüyor

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor’da deplasmanda Altınordu’yu yenerek Adana’ya üç puan ile dönmesi taraftarların yüzünü güldürdü.
HEDEF ŞAMPİYONLUK
Sahasında Hatayspor önünde alınan 3-0’lık galibiyetin ardından İzmir’de de 1-0’lık galibiyetle sahadan ayrılan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor Süper Lig yolunda bir engeli daha aşmış oldu. Adana Demirspor camiasının şampiyonluk hedefleyerek Süper Lig hasretini dindirmek istediği ligde şimşek, her geçen gün zirveye doğru adımlarını sağlam bir şekilde atıyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun Altınordu maçı öncesi seri galibiyetlere geçmek istediklerini belirtmesiyle birlikte alınan bu üç puanın çok önemli olduğu kaydediliyor. Ligde 13 puanı bulunan Adana Demirspor şu anada 4 galibiyet bir beraberlik bir de yenilgi almıştı. Mavi-Şimşek, önümüzdeki hafta sahasında Eskişehirspor’u ağırlayacak.
“ALTINORDU GALİBİYETİ ÇOK ÖNEMLİYDİ”
Deplasmanda alınan galibiyetin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Maçın ilk 10 dakikasına iyi başladık. Golü bulduktan sonra savunmaya yaslandık, gömüldük. Bu istemediğimiz bir şeydi. Altınordu’nun da pozisyonları vardı ama değerlendiremediler. Golden sonra Altınordu’nun bizden daha iyi oynadıkları bir gerçek. Bizim de pozisyonlarımız vardı, gol olabilirdi. Oyun içinde sıkıntılarımız vardı. Kazanmak güzeldi” dedi.
Çukurova Press

Yorumlar
24.09.2018 10:31
Puanlar: -14
You voted ‘up’
24.09.2018 11:22
Puanlar: -6
You voted ‘up’
24.09.2018 20:19
Puanlar: -2
You voted ‘up’