Giresunspor, Mehmet Akyüz'ün peşinde!

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde yeni sezona iddialı bir kadro ile girmeyi hedefliyor. Bu bağlamda Çotanaklar transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Giresunspor, Adana Demirspor forması giyen tecrübeli golcü Mehmet Akyüz'ü renklerine bağlamak istiyor.

34 yaşındaki deneyimli futbolcu ve kulübü ile anlaşmaya varılması halinde Mehmet Akyüz yeni sezonda Yeşil Beyazlı formayı giyebilir.

Bu sezon Mavi Lacivertli formayı 24 kez giyen Mehmet 13 gol 5 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar

Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: 11

You voted ‘up’

Hayırdır sen giresun bize it gibi oynadız erzuruma yattınız unuttuk mu mehmetin orta bacagına verin gresuna
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: 7

You voted ‘up’

Aman sakın haaa. Böyle forvet bulmak çok zor. Kesinlikle takımda kalmalı.
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: -25

You voted ‘up’

Bu sene de Altay ve samsun başa bela bu ligin üstünde transfer yaptılar . Mehmet Akyüz bize lazım bir yere vermeyin arkadaş .
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: 2

You voted ‘up’

Haydi gel ayıtla pirincin taşını. Samed Ali geldi hemen satın.,büyük golcü ya.Mehmet bize herzaman lağzım aman ha göndermeye kalkışmayın.Bütün takımlar harıl harıl futbolcu alıyor örneğin Altay,Samsun, Bolu,Ümraniye, Giresun. Biz halen nokta transfer yapamıyoruz. Halaydan ayrılan Caner Hüseyin ve Sadi bize çok faydalı olur diye düşünüyorum. Caner Hüseyini Bolu alıyor duyumlara göre. Sayğılar.
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: -1

You voted ‘up’

Mehmet Akyüz kesinlikle alınmalı sahada gezse bize yeter onu göndermeselerdi süper lig de olurduk
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: -7

You voted ‘up’

Kadroyu muhafaza edip nokta transferler yapıyoruz anıl ve şahintürk ikide iyi kaleci alırsak ertaç ve Ali şaşal başka transfere gerek e
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: 5

You voted ‘up’

bu sene transfer yok galiba, baksana başkan koseckiyi falan övdüğüne göre 1 kaleci alıp transferi kapatırar sonra nemi olur siz biliyorsunuz
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: -13

You voted ‘up’

Gecen sezonun kadrosunu koruyalım yeter.
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: 0

You voted ‘up’

Aynen tamtam. Gecen senenin kodrusu bizi basariya goturur. Nokta kaleci aldik gibi. Forvette sorun yok. Defansada takviye yaptik. Orta sahaya takviye gerek. Traore ve Aosman istikrarli degiller. Ama kotude degiller. Orta bolgeye takviye ve kaleciyle bu is biter. Yalniz rassaul, adil, akyuz gibi takimin temel oyuncularini kaybetmiyelim. Adil her ne kadar hata yapsa bile, bazi maclari tek basina defansiyla aldi. Kaybetmiyelim hicibirini.
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: 23

You voted ‘up’

Mevcut kadro ligin 2 devresinde oluşturuldu süperlig için gerekli başarıyı gösterdi.Bize kaybettiren 1.devredeki yetersizlik ti.Mehmet Akyüz kesinlikle kalmalı.Kale daha sağlama alınmaı.Playof sistemi ya kalkmalı ya da Demirspor playofu aklından geçirmemeli.İlk ikiyi kesinlikle hedfelemeli.Playof demek hayalkırıklığı demek
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: 11

You voted ‘up’

Liderlik varken 2 cilik nedir