"Çok kötü bir golle kaybettik"

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor'a deplasmanda 2-1 kaybeden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, "Burada bizi üzen, bu kadar uğraştan sonra puanı elimize geçirmişken çok kötü bir golle maç kaybettik." dedi.

İlhan Palut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında bekledikleri gibi zor bir maç oynadıklarını aktardı.

Rakiplerinin oturmuş bir kadrosu olduğunu ifade eden Palut, şunları kaydetti:

"Bizde sahada Süper Lig'de ilk kez oynayan birçok oyuncu vardı. Ama maçın geneline baktığımızda, ortalama 100 dakikayı baz aldığımız zaman oyuncularım başa baş oynadılar. Son ana kadar puanı, puanları kovaladı. Burada bizi üzen, bu kadar uğraştan sonra puanı elimize geçirmişken çok kötü bir golle maç kaybettik. Üzgünüz ama takımın gelişmeye ihtiyacı var. İnşallah bir sonraki maça daha hazır bir Rizespor izleteceğiz."

Yorumlar

Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: -1

You voted ‘up’

Palamut puansız gittin ya oohh o bana yeter:)
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: -16

You voted ‘up’

Ulan yine bekledin son saniye golüyle aynı işi yapmayı. Aklından geçti degilmi
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: -11

You voted ‘up’

türk futbolu acil bunun gibi teknik direktörlerden kurtulmalı hem futbolu geriletiyorlar hem gelişime açık oyuncuları köreltiyorlar projesiz hedefsiz ve teknik kapasiteleri 90 ve 2000 ler den kalma oyun anlayışı seyir zevkini düşürüyorlar.
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: -5

You voted ‘up’

Sana iyi oldu. Sendeki bu Demirspor düşmanlığının sebebi nedir? Daha beter olun.
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: -14

You voted ‘up’

Pislik Adana Demirspor conolar inşaalah düşersiniz
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: 4

You voted ‘up’

Uyurken g.tzun açıkta kalmış loooo rüyanda görürsün düşen Demirspor u ! Xggbjhg :))
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: 15

You voted ‘up’

Lütfen arkadaşlar kötü söz olmamalı. Cono da insandır. Herkes Allah'ın kuludur. Bölücülük ve ırkçılık çok basit geliyor. Kimseye hakaret etmeyelim.
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: 26

You voted ‘up’

Başa baş oynayan son dakikada mı gol atar.? MADEM öyle önce atsaydın. Bir de fark yapsaydın. Şunu bil ki,demirspor sizden kat kat üstün oynadı. Kaç şutun var?% 'de kaç oynadın? Tebrikler Mavi şimşek. Allah nazarlardan saklasın. Yolunuz açık olsun.
İlgili Kulüp: 
Adana DemirsporMuşspor