İpekoğlu geriye yaslanmaktan şikayetçi!

Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Engin İpekoğlu, maçın ilk yarısını ve ikinci yarısını ayrı yarı değerlendirmek gerektiğini aktarırken, fazla geriye yaslanmalarından şikayet etti.

Hakemin verdiği penaltı kararına kadar oyunun hakimi olduklarını savunan İpekoğlu, "Attığımız goller, bunun yanında da çeviremediğimiz pozisyonlar vardı. Rakibe bir tane dahi pozisyon vermedik. Özellikle ikinci yarıda geriye yaslandık. İyi oynamadık. Nedense ikinci golü yedikten sonra biraz oynamaya başladık ama tabii ki geç kaldık." şeklinde görüş belirtti.

Yorumlar

hocam şu pote ve raspopoviç dışındaki yabancıları gönder gitsin.hiçbirinden bir yaprak olmaz.takımda hele hele ikinci yarı ortasaha diye birşey kalmadı.hepsi düz topçu.sezonbaşı transferlerinde görüşüpde anlaşamadığımız önlibero mohammet kamara ( medo) ve ofansif ortasaha hamza barry vardı.bunları al getir elalem ortasaha görsün.nedir bu kazmalardan çektiklerimiz.tevfik köse desen koşmaktan,mücadele etmekten aciz.ozan ipek bu maçta oynamadı ama resmen bitmiş.duran topu kullanmaktan başka marifeti yok.devre arasına kadar nekadar hazır futbolcu varsa gönderin gitsin.nedir ya burası huzurevi mi ? hersene olduğu gibi işi bitmişleri biz toplamışız.eğerki önümüzdeki 4 maç iyi sonuçlar alır 8-10 puan toplarsak zirveden kopmayız ve bu faydasız futbolcuların yerine bu dediğim yabancılarla beraber 1 tane solaçık 1 tane de poteye yedek olacak iyi bir golcü olmak üzere 5-6 tane iyi oyucu lazım.tabiiki birde sercan kayayı devre arasında iyice hazır hale getirmek lazım.yani açıkça söylemek gerekirse waldison-grbiç-selifu-servan-tevfik köse-mehmet taş-khaled kharrobi-ozan ipek ve hatta wederson olmak üzere 9 futbolcuyu gönderin gitsin kardeşim.bu 9 futbolcunun yerine 5-6 tane yeni oyuncu alınsın kaliteli ve nokta transfer olsun.az ama öz olsun.boş yere lüzumsuz yere ve fazla topçu alınmasın.
Sadece ve sadece, Sercan ı neden oyundan aldığınızı açıklar mısınız hocam......
Oguzhan ile onur dışında takımda istekli oyuncu yok ne yazıkki
hocam bizde aynı şeyleri söylüyoruz ama bu durumu biz değil siz düzeltmelisiniz.Herşeye rağmen sana güvenimiz sonsuz. bak gitti 2 puan hakem mi aldı yoksa biz mi ikram ettik.Sayın hocam sizin yapacağı 3-4 transferle bu takımın uçacağına ilk 2 olmasa bile playoffdan süperlige çıkacağımıza inanıyorum.Bizler her zaman yanında olacağız.
Allah askina hocam bu valdisonu oynatma adam kale hariç her yere atiyor. Rakibin defansi gibi yaa kendini ronaldinho saniyor. Artistlik yapiyor.
eşşekleeeeerrrr eşşekleeeerrrr oooooo ooooo , işte yorumum bu yoruma gerek yok
Hocam sorunumuz geriye yaslanmak değildi..2 0 önde olan bir takım nasıl kontratak yer 2 - 1 ken kontrataktan gol yedik 2- 2 oldu nasıl bir şey bu 2. Goldeki kontratağı 3 0 yenik durumdaki bir takım yer maçın son dakikaları gelmiş bizim orta sahamız ve ve sağbekimiz mağlupmüşuz gibi hepsi ilerde. Bence sorun lawbualilikti.2 -0 öne geçince takım maç bitmişgibi rahat ve lavbauli haraketler yaptı faturasıda 2 gol yemek oldu...
Acemiler ordusu!!!galip gelsek şu anda altıncı sıradaydık..gelde yanma..adamlar 10 kişi kalmış 2-0 öndesin!!!bu topçuların yarısını boşa aldırmış kim aldırmışsa..başkan iyi niyetlisin ama futboldan futbolcudan anlamıyorsun..bize futbolu bilen ve parayı doğru yönlendiren başkan lazım
bizde senden şikayetçiyiz hoca haberin olsun
Sayın Demirsporlular Allah hepimize sabır versin bu sezon bir rahat maç izleyemedik ve yine olmadı.Engin hocaya güvenmekten başka çaremiz de yok bu maçta beğenmediğimiz Servanı bile aradık malesef oyuncu kalitemiz çok düşük fakat beklenti çok yüksek devre arasına kadar kopmamamız gerek sonrası aydınlık:)
Bu takım toparlanabilir bence, Mehmet Taş, Valdison, Tevfik gibi oyuncular çok faydasız yerlerine daha etkili isimler takviye edilirse bu yarışta bizde varız deriz, çok değil 3 transfer yeter bu takıma. Pote'ye alternatif (Tevfik'den daha kaliteli), bir forvet arkası ve bir de defansif orta saha ile bu takım güçlenerek hedefe doğru yol alır, defansta özellikle beklerde sorun büyük değil diye düşünüyorum. Göksu'nun alternatifi Tufan gerçekten kupa maçında kendini belli etti mücadele eden bir oyuncu. Belki Grbic'le birlikte oynayacak bir kanat oyuncusu daha alınabilir ama şart değil Sercan Kaya ile de idare edilebilir.
takım süper siz daha neyi tartışıyorsunuz . bir kaç eksiği var onlarıda halledersek çok iyi olur
2-3 hafta sonra bu takım önüne geleni içerde dışarda yener
Oğuzhan Berber i çok beğendim bu hafta, yüreği ile oynuyor.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor